EMS: Tehnologie & Fitness

Mușchi mai puternici, ardere rapidă de grăsimi, postură mai bună, în doar 20 de minute, o dată sau de două ori pe săptamână. Nu este un vis, este viitorul fitnessului.

Kinetic EMS vs Antrenamente Convenționale

access_time

Durată Antrenament

20 minute

Antrenament KINETIC

vs

1-2 ore

Antrenament Convențional

date_range

Conveniență Maximă

2 ori / săpt.

Antrenament KINETIC

vs

4 ori / săpt.

Antrenament Convențional

trending_up

Calorii
Arse

~500-700 kcal

Antrenament KINETIC

vs

~300 kcal

Antrenament Convențional

assessment

Rezultate Vizibile

1-4 ședințe

Antrenament KINETIC

vs

15-20 ședințe

Antrenament Convențional

Ce este antrenamentul EMS și cum funcționează?

EMS este un sistem nou de antrenament ce combină electrostimularea musculară cu exerciții active. În timpul exercițiilor tradiționale, creierul trimite semnale de contracție către mușchi.

Antrenamentul EMS mimează acțiunea sistemului nervos central, activând mușchii în același mod, dar folosind impulsuri externe. Acestea sunt transmise cu ajutorul unor electrozi direct către mușchi. Impulsurile ating mușchi în profunzime ce sunt greu de activat prin antrenament convențional. Mușchii tăi nu vor simți diferența, dar vor lucra mult mai eficient.

Antrenamente hi-tech specifice pentru sportivi de performanță

EMS în sportul de performanță

Ce este antrenamentul EMS? Această metodă este dovedită științific pentru atingerea unor rezultate vizibile rapid și sustenabil ce vor începe sa crească nivelul de fitness pentru oricine încă de la primul antrenament.

Impulsurile electrice se vor răspândi către toate părțile corpului, exersând fiecare grupă musculară.

Antrenorii noștri specializați îți vor crea un program adaptat nevoilor tale ce te va ajuta să atingi un nivel optim de fitness, astfel încât să te simți mai rapid, mai puternic și mai bine pregătit după doar câteva ședințe.

Reabilitare și fizioterapie pentru recuperare medicală

EMS în fizioterapie si reabilitare

Electrostimularea musculară este frecvent folosită pentru a repara și întări mușchii și articulațiile. Este un antrenament recomandat celor în recuperare medicală, deoarece antrenamentul EMS nu forțează articulațiile sau tendoanele.

De asemenea, poate contribui la îmbunătățirea oaselor fragile.

Aceste beneficiii sunt unice pentru antrenamentul EMS, deoarece vizează grupurile musculare în mod independent, iar impulsurile în sine sunt transmise direct către mușchii țintă, ocolind toate articulațiile.

Rezultate vizibile într-un interval de timp mai scurt

EMS rezultate rapide

Să fim cinstiți, cei mai mulți oameni merg la sala de sport pentru că vor să arate bine. Dacă dorești să te tonifiezi, să arzi grăsime, să câștigi masă musculară sau să reduci apariția celulitei, atunci te putem ajuta.

Cu antrenamentul convențional, este nevoie de mult timp pentru atingerea unor rezultate vizibile, să nu mai vorbim de efortul necesar pentru a obține rezultatele dorite.

Te vei simți mai bine și vei vedea rezultate vizibile în cadrul a patru ședințe de antrenament EMS. Cu toate acestea, cu cât mai mult te vei antrena în timp, cu atât mai bune vor fi rezultatele.

Cum este prima ședință?

access_time

Sosire

5 minute

Ajungi la întâlnirea programată în prealabil, unde vei primi o scurtă informare despre contraindicațiile EMS și ți se va cere să semnezi o declarație de conformitate.

Vei fi îndrumat către vestiar, pentru a îmbrăca lenjeria de bumbac furnizată de noi, care este utilizată împreună cu costumul EMS.

hourglass_empty

Echipare

10 minute

Odată îmbrăcat în lenjeria de bumbac, vei primi un costum special pentru antrenamentele EMS, folosit pentru transmiterea impulsurilor electrice către mușchii tăi.

Antrenorul te va ajuta să îmbraci costumul și se va asigura că acesta se potrivește perfect corpului tău.

donut_large

Antrenament

20 minute

Începeți antrenamentul EMS sub îndrumarea antrenorului personal. Acesta îți va da o serie de exerciții, concepute pentru a stimula diferite grupe musculare.

Intensitatea impulsurilor va fi reglată în funcție de nivelul și obiectivele tale de fitness. Ședința va include și o scurtă etapă de relaxare.

check

După ședință

5 minute

Te poți bucura de un duș răcoritor după antrenament.

Îți vom împrumuta un prosop curat, astfel încât să te poți bucura de restul zilei, simțindu-te curat și energizat.

88%

din oameni raportează reducerea durerilor de spate

69%

din oameni spun că și-au îmbunătățit nivelul de rezistență

85%

din oameni au simțit o îmbunătățire a formei corpului

90%

din oameni clasează antrenamentele EMS fiind pozitive