Speed Fitness

Antrenamente de speed fitness hi-tech și inovatoare marca Kinetic Body ce combină electrostimularea full-body cu exerciții active sub îndrumarea antrenorului personal pentru ca tu să îți atingi obiectivele mai rapid.

Antrenamente EMS

Antrenamente cu electrostimulare musculară pentru rezultate maxime. Promitem cel mai intens antrenament pe care l-ai încercat până acum!

Functional Training

Antrenamente funcționale pentru un mod de viață mai sănătos, în care lipsa condiției fizice încetează să mai fie o problemă în viața de zi cu zi.

Antrenamente VIP

Antrenamente VIP

Ședințele VIP se țin doar cu tine. Antrenorul personal este 100% dedicat ție, obiectivelor și nevoilor tale individuale.

Prețuri abonamente VIP

Antrenamente de grup restrâns

Antrenamente Grup 2
Antrenamente Grup 3

Antrenamentele de grup restrâns sunt antrenamente personalizate la care iau parte maxim 3 persoane supravegheate și indrumate de către unul din instructorii Kinetic Body. Antrenamentele de grup restrâns te ajută să îți găsești motivația și îți oferă posibilitatea să te antrenezi cot la cot cu alți prieteni.

Ședințele standard se țin cu două sau trei persoane dar sunt și cele mai accesibile din punct de vedere al prețului, cu un discount de 30% din prețul VIP. Prima ședință de probă se ține întotdeauna în sistem VIP 1-on-1.

Prețuri abonamente de grup