Tarife

Fii în formă cu ajutorul tehnologiei EMS și al antrenorului personal Kinetic Body, acum la un preț accesibil.

Prețul variază în funcție de numărul de ședințe dar și de preferințele tale personale. Spre exemplu, poți opta să te antrenezi cu un instructor dedicat ție și vei alege un pachet VIP.

Antrenamente EMS Grup

Antrenamente cu electrostimulare musculară pentru rezultate maxime. Promitem cel mai intens antrenament pe care l-ai încercat până acum!

Antrenamentele de grup restrâns sunt antrenamente personalizate la care iau parte 2-3 persoane supravegheate și îndrumate de către unul din instructorii Kinetic Body.

Antrenamente EMS VIP

Ședințe VIP includ antrenor personal dedicat ție 100%, obiectivelor și nevoilor tale individuale.

Fără Abonament EMS

Antrenamente Mixte Grup

Abonamentele mixte includ atât ședințe cu electrostimulare (EMS) cât și ședințe funcționale fără electrostimulare. Antrenamentele mixte sunt foarte eficiente, datorită varietății de stimuli din timpul antrenamentelor dar și datorită volumului mai mare de timp activ în fiecare săptămână.

Poți opta pentru două sesiuni mixte pe săptămână a câte aproximativ o oră ce include 1 ședință funcțională de 20-30 de minute, apoi imediat după 1 ședință EMS de 20 de minute — sau poți opta pentru până la 4 ședințe de 20 minute pe săptămână.

Antrenamente Funcționale

Antrenamente funcționale pentru un mod de viață mai sănătos, în care lipsa condiției fizice încetează să mai fie o problemă în viața de zi cu zi.

Antrenamente Funcționale VIP

Antrenorul personal este 100% dedicat ție, obiectivelor și nevoilor tale individuale.

access_time

Prima ședință gratuită

Programează-te acum

Tarifele afișate includ TVA 5%